ΔΕΣ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΚΑΘΑΡΑ

Πώς μια σειρά σεμιναρίων μπορεί να σε βοηθήσει να δεις τη ζωή πιο καθαρά

Δύο νέες σειρές από πολύτιμα σεμινάρια επαγγελματικής ενδυνάμωσης για γυναίκες,

με παράλληλη δημιουργική απασχόληση για παιδιά.

Τα Skills Camps του Women On Top είναι σειρές από εργαστήρια επαγγελματικής (και όχι μόνο) ενδυνάμωσης, που σε βοηθούν να φέρεις τον καλύτερο εαυτό σου στη δουλειά και να διαχειριστείς τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις στην καριέρα σου (και όχι μόνο): να ανακαλύψεις το πάθος σου και τη δουλειά που πραγματικά θέλεις να κάνεις, να αλλάξεις θέση, να κερδίζεις περισσότερα χρήματα, να έχεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο, να κάνεις ένα καινούριο επιχειρηματικό βήμα, να βρεις τους ιδανικούς πελάτες, συνεργάτες, εργοδότες, να νιώσεις πιο δημιουργική από ποτέ. 

Αλλά όχι μόνο αυτό: είναι και μια ευκαιρία να δικτυωθείς, να αντλήσεις έμπνευση και υποστήριξη από μία κοινότητα γυναικών που αναζητά το καλύτερο κάθε στιγμή -και όλα αυτά χωρίς να δυσκολευτείς να απαντήσεις στο δύσκολο ερώτημα "Μα πού να αφήσω τα παιδιά;" (αν έχεις): στο WoT πιστεύουμε ότι παιδιά και γονείς μπορούν και αξίζει να αναπτύσσονται παράλληλα, γι' αυτό και φροντίζουμε να απασχολούμε δημιουργικά τους μικρούς μας συμμετέχοντες (0-12 ετών) για όση ώρα η μαμά τους βελτιώνει τις δικές της (αλλά και τις δικές τους) προοπτικές.

Τα Skills Camps του Women On Top, που διοργανώνονται με τη στήριξη του Dixan, είναι σειρές από εργαστήρια επαγγελματικής (και όχι μόνο) ενδυνάμωσης, που σε βοηθούν να φέρεις τον καλύτερο εαυτό σου στη δουλειά και να διαχειριστείς τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις στην καριέρα σου.

Μερικές από τις θεματικές που έχουν καλυφθεί σε προηγούμενα Skills Camps του Women On Top:

  • Πώς να προωθήσεις τη δουλειά σου online
  • Πώς να διεκδικείς και να διαπραγματεύεσαι αποτελεσματικά
  • Πώς να κάνεις networking -ακόμα κι αν πιστεύεις ότι δεν σου ταιριάζει
  • Πώς να κάνεις πράξη την επιχειρηματική σου ιδέα
  • Πώς να ανακαλύψεις το επάγγελμα που σου ταιριάζει
  • Πώς να φτιάξεις το δικό σου website ή blog
  • … και πολλά άλλα.

 

Μέχρι σήμερα στα Skills Camps του Women On Top έχουν επιμορφωθεί πάνω από 400 γυναίκες -εκείνες που ωφελήθηκαν περισσότερο ήταν εκείνες που επέλεξαν να επενδύσουν μία ή δύο ολόκληρες εβδομάδες στην επαγγελματική τους εκπαίδευση και ενδυνάμωση. Δίνοντας στον εαυτό σου το μήνυμα ότι είσαι αποφασισμένη να κάνεις την αλλαγή, σε συνδυασμό με το ότι βρίσκεσαι καθημερινά ανάμεσα σε γυναίκες που έχουν αντίστοιχους στόχους, όνειρα και ανάγκες με σένα, κερδίζεις τελικά μια εμπειρία μεταμόρφωσης. Με την υποστήριξη του Dixan, θα μπορέσεις φέτος να το δοκιμάσεις κι εσύ δωρεάν ή με χαμηλό κόστος.

 

Τι μας είπαν συμμετέχουσες από προηγούμενα Summer Camps του Women On Top

 

“Σε ένα κομβικό σημείο για την επαγγελματική μου πορεία, η συμμετοχή στο πρώτο Summer Camp ήταν καταλυτική τόσο για αυτό που ακολούθησε όσο και για αυτό που έπεται, καθώς μου έδωσε την απαραίτητη «τροφή για σκέψη» και τις κατευθυντήριες που χρειαζόμουν. Μετά το summer camp, μόνο το γεγονός ότι ήξερα ότι το WoT θα “ήταν εκεί» όταν ήμουν έτοιμη να το αξιοποιήσω ήταν πολύ σημαντικό. Γι’ αυτό και για άλλα φαντάζομαι θα έχουμε την ευκαιρία να πούμε περισσότερα προσεχώς. Στο επανιδείν λοιπόν!”

Κ. Γ.

“Μίλησα διεξοδικά στο περιβάλλον μου για το Summer Camp, με ενθουσιασμό κατά τη διάρκεια του και με νοσταλγία μετά την ολοκλήρωση του - για τα οφέλη του μίλησα μέσα από το ότι άρχισα να εφαρμόζω σιγά-σιγά πράγματα που μάθαμε. Η συναναστροφή με τόσες διαφορετικές γυναίκες σου δίνει έμπνευση, απαντήσεις και κουράγιο για την συνέχεια.”

Α.Φ.

“Το Summer Camp του WoT μου έδωσε την ευκαιρία να επανασυνδεθώ με ό,τι συμβαίνει εκεί έξω, έχοντας αποκοπεί για αρκετά χρόνια από την αγορά εργασίας, αλλά και να ακούσω ιστορίες γυναικών παράλληλες, ανάλογες αλλά και τελείως διαφορετικές από τη δική μου, κάτι που οπωσδήποτε συμβάλλει στην αίσθηση του ανήκειν.”

Π.Γ.

“Η ιδέα σας ήταν φανταστική! Για εμένα κάποιες μέρες ήταν πολύ αποκαλυπτικές σχετικά με το τι με κρατάει μακριά από την δική μου "κορυφή"! Περιμένουμε το επόμενο για να φέρουμε περισσότερες Women....on Top!”

Β.Σ.

“Είναι κάποιες φορές που το να μιλάς γι' αυτό που αγαπάς, σε μια τόσο ξεχωριστή παρέα γυναικών, σε γεμίζει πιο πολύ κι από παγωμένη μαργαρίτα στον καύσωνα της Αθήνας! Σας ευχαριστώ Women On Top και καλή επιτυχία σε όλες! Ήταν υπέροχα, αν και ήθελα κι άλλο.... Συγχαρητήρια! (Τεράστια εξυπηρέτηση η παροχή φύλαξης παιδιών)”

Ε.Α

“Ευχαριστώ Women On Top για την χαρά που πήρα, τις νέες φίλες που απέκτησα - ελπίζω και συνεργάτιδες σύντομα- και για την ηρεμία που υπήρχε διάχυτη στον χώρο. (Ενας αγχωτικός άνθρωπος σαν εμένα, το εκτιμά πολύ αυτό.)”

Ι.Κ.

Η Henkel δεν είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο του δημοσιευμένου άρθρου, κάθε παράπονο ή σχόλιο θα πρέπει να απευθύνεται στον συγγραφέα.
 Μοιράσου το
Νέα από το Dixan