ΔΕΣ ΤΙΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΘΑΡΑ

Τι είναι τελικά αυτά τα Skills Camps;

Ποιος είπε ότι τα camps είναι μόνο για τα παιδιά;

Τι είναι αυτό που ήθελες πάντα να μάθεις να κάνεις πιο καλά; Εκείνη η δεξιότητα που πάντα ένιωθες ότι σου έλειπε στη δουλειά; Αυτό το «κάτι» που αν ένιωθες που κατέχεις, θα σε βοηθούσε να κάνεις πολύ πιο εύκολα και γρήγορα τα βήματα που σε χωρίζουν από τα πραγματικά σου όνειρα στη δουλειά.

Κάποιες από εμάς δυσκολεύονται να μιλήσουν μπροστά σε κοινό, ενώ άλλες πιστεύουν πως δεν είναι καθόλου καλές στο networking. Οι περισσότερες αποφεύγουμε να «πουλάμε» τον εαυτό μας και τα επιτεύγματά μας, όπως επίσης και να διεκδικούμε αυτό που θέλουμε ή να διαπραγματευόμαστε για να το πετύχουμε. Μπορεί το αδύνατο σημείο μας να είναι η συνεργασία με τους άλλους, η οργάνωση του χρόνου μας ή η δημιουργική σκέψη. Και πώς θα βρούμε τη δουλειά που ονειρευόμαστε αν δεν ξέρουμε πώς να χτίσουμε ένα ακαταμάχητο βιογραφικό; Ή πώς θα στήσουμε την επιχείρηση που θέλουμε αν δε γνωρίζουμε πώς να φτιάξουμε ένα σωστό business plan;

Το Dixan ενώνει τις δυνάμεις του με το Women On Top και προσφέρει δύο Skills Camps, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη γύρω από θεματικές που απασχολούν όλες τις γυναίκες που ονειρεύονται σήμερα κάτι παραπάνω για τον εαυτό τους στη δουλειά!

Μπορεί όλα αυτά να σου φαίνονται δύσκολα ή ακατόρθωτα για σένα όμως, πίστεψέ μας, δεν είναι. Αν επενδύσεις λίγο χρόνο και εμπιστευτείς τους κατάλληλους ανθρώπους, μπορείς να αποκτήσεις τα εργαλεία που θα σου επιτρέψουν να γίνεις καλύτερη (ίσως και εξαιρετική), σ’ αυτά που σήμερα σε δυσκολεύουν.

Γι’ αυτό φτιάχτηκαν και τα Skills Camps του Women On Top -και όχι μόνο. Για να σου δώσουν την ευκαιρία να αποκτήσεις γνώσεις με τρόπο εύκολο και βιωματικό, αλλά και να σου προσφέρουν τη δυνατότητα να γνωρίσεις διαφορετικές γυναίκες, με τις δικές τους δεξιότητες, όνειρα και ανάγκες, οι οποίες μπορούν ν σου δώσουν έμπνευση, δύναμη και εμπειρία για να φτάσεις κι εσύ λίγο πιο εύκολα, λίγο πιο ψηλά.

Φέτος, το Women On Top, με την πολύτιμη υποστήριξη του Dixan θα προσφέρει δύο Skills Camps, ένα των 10 σεμιναρίων, που θα πραγματοποιηθεί 17-28/6 στην Αθήνα και ένα των 8 σεμιναρίων, που θα πραγματοποιηθεί 3-6/10 στη Θεσσαλονίκη. Και στις δύο περιπτώσεις, τα δίωρα σεμινάρια θα καλύψουν μια μεγάλη γκάμα από θεματικές που γνωρίζουμε, μέσα από την επικοινωνία με τα μέλη μας, ότι απασχολούν τις γυναίκες που ονειρεύονται σήμερα κάτι παραπάνω για τον εαυτό τους στη δουλειά. Οι εισηγήτριες και οι εισηγητές μας θα βρίσκονται εκεί για να σου μεταδώσουν γνώσεις, πρακτικές και εργαλεία, ενώ οι υπόλοιπες συμμετέχουσες θα γίνουν οι καλύτερές σου σύμμαχοι στην προσπάθεια να δεις τη ζωή και τα όνειρά σου καθαρά -και να τα κατακτήσεις!

Διάβασε εδώ περισσότερα για τις θεματικές προηγούμενων Skills Camps του Women On Top και μην ξεχνάς ότι σε κάθε σεμινάριο θα προσφέρουμε και δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά των συμμετεχουσών -αν έχουν!

Η Henkel δεν είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο του δημοσιευμένου άρθρου, κάθε παράπονο ή σχόλιο θα πρέπει να απευθύνεται στον συγγραφέα.
 Μοιράσου το
Νέα από το Dixan