ΔΕΣ ΤΟ ΣΥΜΜΑΧΟ ΣΟΥ ΚΑΘΑΡΑ

Ένα «γυναικείο» brand ή ένα brand που ενδυναμώνει τις γυναίκες;

Πώς μπορεί μια εταιρεία να υποστηρίξει τις γυναίκες ουσιαστικά;

Οι γυναίκες αποτελούμε πάνω από το 50% του παγκόσμιου πληθυσμού και, όπως ίσως γνωρίζεις από την εμπειρία σου, παίρνουμε και τις περισσότερες καταναλωτικές αποφάσεις, ειδικά σε τομείς που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την υγιεινή και τη φροντίδα. Το γεγονός ότι πολύ συχνά δε, συμμετέχουμε ισότιμα στην αγορά εργασίας και στην επιχειρηματικότητα και έχουμε λιγότερες ευκαιρίες να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα στη δουλειά, αποτελεί ένα ζήτημα που απασχολεί τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες επιχειρήσεις και οργανισμούς - αποτελεί επίσης και το βασικό λόγο ύπαρξης του Women On Top, που είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός για την επαγγελματική ενδυνάμωση των γυναικών και την ισότητα στην εργασία.

Για τα brands που έχουν τη διάθεση και το κίνητρο να επενδύσουν ουσιαστικά στο όραμα της ισότιμης συμμετοχής των γυναικών στη δημιουργία και την οικονομία, οι ευκαιρίες είναι πολλές. Μπορούν, πρώτα απ’ όλα, να επενδύσουν ενεργά στην ενδυνάμωση των γυναικών μέσα και έξω από την εταιρεία, ώστε να αποκτήσουν κι εκείνες τις γνώσεις, τα εργαλεία, την έμπνευση και το δίκτυο που έχουν ανάγκη για να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρά τους στη δουλειά.

Το 2019, το Dixan θα δώσει σε 80 γυναίκες τη δυνατότητα να ενισχύσουν, εντελώς δωρεάν ή με μικρό κόστος, πολύτιμες δεξιότητες που χρειάζονται για τη δουλειά, μέσα από τα Skills Camps που διοργανώνει κάθε χρόνο το Women On Top σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Αυτό ακριβώς στοχεύει να κάνει το Dixan, στηρίζοντας το έργο του Women On Top, ειδικά στην επιμόρφωση των γυναικών που δε σταματούν ποτέ να κυνηγούν τα όνειρά τους. Για το 2019, το Dixan θα δώσει σε 80 γυναίκες τη δυνατότητα να ενισχύσουν, εντελώς δωρεάν ή με μικρό κόστος, πολύτιμες δεξιότητες που χρειάζονται για τη δουλειά, μέσα από τα Skills Camps που διοργανώνει κάθε χρόνο το Women On Top στην Αθήνα και -για πρώτη φορά φέτος- και στη Θεσσαλονίκη.

Αν έχεις κι εσύ κάποιο όνειρο για την επαγγελματική σου διαδρομή, αλλά αισθάνεσαι ότι χρειάζεσαι περισσότερα εφόδια για να το διεκδικήσεις, μέσα από τη συνεργασία του Dixan και του Women On Top θα έχεις την ευκαιρία να δεις τη ζωή πιο καθαρά και να αποκτήσεις αυτό που σου λείπει. Κι αν έχεις παιδιά, μην ανησυχείς: χάρη στην υπηρεσία δημιουργικής απασχόλησης που προσφέρει το Women On Top στις συμμετέχουσες των εργαστηρίων του, θα μπορέσεις να αποκτήσεις τις γνώσεις που σου χρειάζονται χωρίς να ανησυχείς για το πού θα αφήσεις τα μικρά σου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Skills Camps του Women On Top και με το πώς μπορείς κι εσύ να πάρεις μέρος σε αυτά, διάβασε περισσότερα εδώ.

Η Henkel δεν είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο του δημοσιευμένου άρθρου, κάθε παράπονο ή σχόλιο θα πρέπει να απευθύνεται στον συγγραφέα.
 Μοιράσου το
Νέα από το Dixan