Δες τους λογαριασμούς σου ακόμα πιο καθαρά

Ξεκαθάρισε τους λογαριασμούς σου!

Λογαριασμοί που μένουν απλήρωτοι επειδή ξέχασες την προθεσμία και λογαριασμοί με ανθρώπους που πρέπει να κλείσεις. Λογαριασμοί για το ρεύμα, την ασφάλεια, το νερό, το τηλέφωνο και λογαριασμοί ανθρώπινοι που δημιουργούν έξτρα φασαρία στην ήδη χαοτική καθημερινότητα μας. Ξεκίνα να καθαρίζεις.

1. Ξεκαθάρισε όλες εκείνες τις άχρηστες συνδρομές που έχεις

Όλοι κάνουμε αυτό το λάθος. Κάνουμε εγγραφές που μετά από μερικούς μήνες δεν μας αφορούν καθόλου. Σκέψου τις συνδρομές στο γυμναστήριο που μερικοί από εμάς ξεχνάμε μετά από ένα διάστημα αλλά και συνδρομές σε περιοδικά ή σε club και ομάδες που δεν θυμόμαστε ότι υπογράψαμε. Τσέκαρε τις συνδομές από τις πιστωτικές σου, τις συνδρομές από περιοδικά και εφημερίδες που δεν σε ενδιαφέρουν πια και μηνιαίες χρεώσεις σε εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείς.

2. Κάνε αποταμίευση

Στην οργάνωση των οικονομικών σου συμπεριλαμβάνεται εκτός από τα έξοδα και η υπόθεση της αποταμίευσης. Φρόντισε κάθε μήνα να αποταμιεύεις έστω κι ένα μικρό ποσό, όσο ανέφικτο κι αν ακούγεται. Ακόμα κι ένα ποσό που μπορεί να σου φαίνεται ασήμαντο μπορεί να γίνει η αιτία να αποκτήσεις μία συνήθεια που αργότερα να αποδειχτεί πολύ ωφέλιμη.

3. Πλήρωνε έγκαιρα

Στο ίδιο πλαίσιο οργάνωσης είναι και η πληρωμή των λογαριασμών σου έγκαιρα ώστε να μην επιβαρυνθείς έξτρα χρεώσεις. Πέρα από τις επιβαρύνσεις όμως, η έγκαιρη εξόφληση των λογαριασμών σου θα σε αποφορτίσει από έξτρα άγχος και αγωνία.

4. Πλήρωνε online

Μπορείς να πληρώνεις τους λογαριασμούς online πολύ εύκολα και πρακτικά για να κερδίζεις χρόνο αλλά και να μην . Οι πάγιες εντολές είναι μία ακόμα λύση για να μην έχεις άγχος με τις πληρωμές σου. Μπορείς να πληρώσεις τις υποχρεώσεις σου ακόμα κι ενώ περιμένεις σε μία ουρά απο το κινητό σου.

5. Ξεκάθαρισε τους λογαριασμούς σου με τους ανθρώπους

Ένα από τα πράγματα που κάνουν περίπλοκη τη ζωή μας είναι οι διαπροσωπικές μας σχέσεις και τα ζητήματα που μένουν άλυτα και διαιωνίζονται. Λογαριασμοί είναι κι αυτοί.

Μίλα ανοιχτά στους ανθρώπους που αγαπάς για τα παραπονά σου. Εξήγησε τις πεποιθήσεις σου, ανέλυσε τις αξίες σου, βάλε τάξη στο χάος που μπορεί να υπάρχει στη ζωή σου. Οι ανοιχτοί λογαριασμοί δημιουργούν φασαρία που μπορεί να μην χρειάζσαι. Ίσως να είναι μία καλή ιδέα να βγάλεις από τη ζωή σου τους ανθρώπους που δεν σε εμπνέουν και να αφήσεις χώρο για νέα πρόσωπα που μπορεί να εξελιχθούν σε σχέσεις ζωής.

 

«Κι αφού είδες τους λογαριασμούς σου καθαρά, δες τη ζωή σου ακόμα πιο καθαρά, με τη μεγαλύτερη συσκευασία Dixan που θα σε βοηθήσει να οργανώσεις και τη ντουλάπα σου.»

Η Henkel δεν είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο του δημοσιευμένου άρθρου, κάθε παράπονο ή σχόλιο θα πρέπει να απευθύνεται στον συγγραφέα.
 Μοιράσου το
Νέα από το Dixan